Dé wat? Ik had er nog niet eerder van gehoord. Tenminste niet dat het een heel ding kan zijn. Ik had wel een beeld bij een devotion. Tevens hetzelfde woord op verschillende 18+ sites langs zien komen als categorie of zoekopdracht. Er schuilt dus meer achter! Wij zijn op onderzoek…… Laatst gewijzigd: 9 december 2023

Wat is Pussy Devotion?

Toen ik er zelf van hoorde (via,via) klonk het als iets uit de Kamasutra. Dan is mijn interesse überhaupt wel gewekt. Het aanbidden van de vagina zonder penetratie voor een langere tijd. Pussy devotion of Pussy Worship betekent vrij vertaald:  ‘een toewijding aan de vulva’.

Enfin, op basis van deze gegevens zijn wij aan de slag gegaan. En daarbij kan ik al verklappen dat in dat proces ook Dick aan bod kwam 😉 Mijn eerste devotion was nadat ik een Dick Devotion had genoten. Deze duurde +/- 15 minuten. Het principe was me direct duidelijk maar ik zag ruimte voor verbeteringen. Tijd voor mijn eerste!

Mijn eerste Pussy Worship

Het was op vakantie in het buitenland en Catherina was jarig. Sommige cadeaus hoeven geen geld te kosten. Deze kosten tijd, energie en passie. Ik had de slaapkamer van ons appartement volledig systematisch georganiseerd met alle benodigde attributen. Ja, je leest het goed, ik had een script!

Het idee is dat je erotische spanning opbouwt in de breedste zin. De focus ligt op de vrouw en mogelijk ook op een vrouwelijk orgasme. Neem vooral de tijd, het mag dus best even duren. Ik had mijn zinnen gezet op minimaal één uur. Het bed was bedekt met handdoeken, er speelde (spa) muziek, geurkaarsjes brandden, interieurspray, reserve handdoeken, olie en wat je maar kan verzinnen. Alles binnen handbereik. Klaar voor de start af!

Mijn Devotion Script

We waren in een warm land, dus de kachel vooraf aan was niet nodig. Madam mocht op haar buik gaan liggen. Ik deed haar een blinddoek om, startte de muziek en warmde mijn handen. Ik begon met een full body massage met tussendoor een voetmassage. Catharina vindt dat heerlijk, dus die mocht niet ontbreken.

Daarna mocht ze op haar rug gaan liggen. Ik was 40 minuten onderweg, aardig on point, het script. De focus ging daarna op de schaamstreek. Met een olie naar keuze. Strelen, masseren en uiteraard gebruikte ik ook mijn tong. Ik was in mijn sas! Maar mijn vrouw ook! Ik merkte aan haar ademhaling dat er iets werd opgebouwd. De finale laat ik voor nu even uit het artikel. Hihi. Ik kan je wel vertellen dat we het uur meer dan vol gemaakt hebben. En de pot kreeg zeer goede review.

Voor nu het moraal van het verhaal

Als tip zou ik graag mee geven, focus je eerst op 60 minuten plezier en kijk dan wat goed voor jullie voelt. Te lang kan er voor zorgen dat de dame over een punt heen komt waardoor een orgasme weer lastig kan worden. Vind je een Pussy devotion interessant en wil je het uitproberen? Wissel het dan zeker om en vraag/doe ook een Dick Devotion.

Pas lekker toe wat jij/jullie lekker vinden. Je weet zelf het beste wat jouw partner in kleine stapjes naar een hoger niveau brengt en zo niet? Dan is dit een hele leuke, relaxte en fijne manier om elkaar nóg beter te leren kennen. Ik zelf heb enorme tintelingen ervaren. Catherina ook. Maar dit zal niet voor iedereen gelden. Succes met jullie eerste Devotion. Na afloop nog tips? Wij lezen graag je reactie.

Ik ben benieuwd naar jouw mening! Daarom kun je onder dit bericht reacties plaatsen.

Image by Freepik

2 Comments

  1. Wat een leuke, grappige, geile en informatieve site zeg! Kom maar door met die leuke blogs van jullie!

  2. Ik ben wel geïnspireerd door dit bericht. Je moet het wel inplannen. Want het is totaal geen Quicky! 😂

Schrijf een bericht